Veelgestelde vragen

Vragen? Wij helpen graag!

Hieronder een aantal veelgestelde vragen, mocht jouw vraag er niet bij staan, neem dan contact op via het contactformulier!

Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang. Ongebruikte / onbeschadigde producten kunnen binnen 14 dagen na levering worden geretourneerd. Alle artikelen moeten in perfecte staat worden geretourneerd met de labels er nog aan. Als je een artikel wilt retourneren, vraag je retour aan door contact met ons op te nemen via e-mail op info@knitties.nl. Vermeld in je e-mail het bestelnummer, welke artikelen je wilt retourneren of ruilen en de reden voor je retourzending/ruil.

** Stuur alsjeblieft geen artikelen terug zonder eerst contact met ons op te nemen, want we sturen je het juiste retouradres. Verpak de artikelen in de originele verpakking en omhul ze goed. Verzend met de koerier van je keuze en vraag om een trackingnummer. Je bent altijd verantwoordelijk voor het pakket totdat het veilig bij Knitties is aangekomen. Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden gerestitueerd.

Het kan tot 10 werkdagen duren voordat je geretourneerde pakket is ontvangen. We sturen je een e-mail zodra je retourzending bij ons is verwerkt. Het duurt 3 tot 5 werkdagen voordat restitutie op je rekening staat. 

Knitties biedt exclusieve ontwerpen op maat. Als je ontwerpen of wensen heeft die je zou willen realiseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het formulier op onze contactpagina.

Verfris je vest (of trui) door het buiten op een schaduwrijke plek te luchten (meestal is dit voldoende). Indien nodig kun je je vest op de hand koud wassen, niet centrifugeren en liggend drogen. Je kunt het ook laten stomen. Stop je vest nooit in de wasmachine of droger.